В Ростове тоже все сами вышли без указок сверху
от души, ага)))
сегодня, в диалоге с Симферополем:
Надежда, Яким чином? Ми силовики, що можемо ту погань за допомогою зброї вигнати? Ми нічого не можемо. НАс викрадають, людей, які постінйо виходять на мирні акції протесту. Бють по одному по темних провулках бандюки з самооборони. Ми ніочго не можемо. Якщо щось не зробить тимчасова влада то що ми можемо? У нас навтіь зброї немає, та якби ї була, хто б нас навчив боротися?
Надежда, Ми вже виходили, тільки у нас є самооборона половина яка це місцевий криміналітет а половина це завезені заслані казачки - криміналітет російський. І вони агресивні. Вони викрадають людей трьох моїх знайомих вже викрали, вони як і я були активістами. Я не можу сходиит навіть за хлібом без собаки, або супроводу. Ви не знаєте реальной ситуації. Вам легко казати.
Надежда, Хай це щось роблять силовики - час на мирний протест скінчився. Лише сила та спецназ може навести лад. Я не хочу їхати з Криму нікуди це мій дім. Чому в Київі не зважають на українських громадян, лише балачки розводять. Час на активні дії, корім нас самих українців нам ніхто не допоможе.